Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Linkblog

KingSwinger blogja

A blogom a saját, illetve a párommal közösen megélt erotikus kalandok gyűjteménye. Ajánlom olvasását mindenkinek, szexőrült nőknek, pároknak, férfiaknak. Mottó: az ember alapvetően nem monogám (nem csak én nem, mások sem) :)

Friss topikok

  • kingswinger: @msnsanmey: igyekszem tartalmasan élni az életet, de semmi jót nem kihagyni... főleg régen a szép ... (2010.03.22. 13:26) Swinger I
  • kingswinger: Ne szerénykedj... Mintha nem tudnád, hogy mennyire "élem az álmaim"... Teljesen... (2008.07.28. 22:49) Esti public akció...
  • kingswinger: 23-24, de kis tinis, babaarcú... nagy volt a kockázat, hogy valaki szórakozik, de megérte a szilve... (2008.07.26. 11:03) Szilveszterem...
  • Yela: A teázásból már sokmindenre lehet következtetni... :-) (2008.07.23. 09:52) Első bejegyzés - Régi kaland

SZPI #1

kingswinger 2010.03.22. 07:22

Hol is kezdjem...

23 éves voltam, 4 éves, abszolút normális párkapcsolatban élő ember, aki egyszer felvetette az akkori barátnőjének, hogy mi lenne ha... elmennének pornózni... mivel a paraméterek (főleg a lánynál) megvoltak, célba is vettünk egy ügynökséget - majd az ottani beszélgetés után abban maradtunk, hogy a csajom megpróbálja, én meg jegelem a témát, ha majd szép, kigyúrt srác leszek :) - ez fél évig ment így, aztán szakadás a csajjal, közben az egyetem miatt kirúgódtam az akkori melóhelyről - és látván, hogy az ex ügynökének mennyire bejött az élet, egy hirtelen ötlettől vezérelve eldöntöttem, hogy én bizony pornósügynök akarok lenni (NAGYJÁBÓL tisztában voltam miből áll egy ügynök dolga, akkor is ment az angol és a német felsőfokon, papírral bizonyítva) - elszántan elhatározva, hogy ezt profi módon kéne csinálni, nem keverve a munkát a magánélettel (magyarul nem kéne megdugni a lányokat - nem ez volt a motiváció).

Pénzt és időt nem kímélve kezdtem el hirdetni, elkapván a sok "nem túl előnyös külsejű" jelentkező mellett 1-2 egész jó csajt is, akiket modellektől összeszedett (főleg német amatőr kategóriás) klienseknél tudtam dolgoztatni. De legalább elkezdett menni a dolog, gyűltek a dolgok, jöttek a csajok - öröm volt és boldogság.

Aztán utamba akadt Sz., egy itt élő és dolgozó orosz producer (akit a Megatáncos Karsai Zita gimnasztikás aktos melója producereként ismerhetünk) - mint az első komoly producer - innentől kezdett sok lenni a munka, egyre jobb csajok jöttek, és sok embert ismertem meg a businessben :)

Címkék: szex pornó mell segg dugás intrika

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kingswinger.blog.hu/api/trackback/id/tr981858365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása