Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Linkblog

KingSwinger blogja

A blogom a saját, illetve a párommal közösen megélt erotikus kalandok gyűjteménye. Ajánlom olvasását mindenkinek, szexőrült nőknek, pároknak, férfiaknak. Mottó: az ember alapvetően nem monogám (nem csak én nem, mások sem) :)

Friss topikok

  • kingswinger: @msnsanmey: igyekszem tartalmasan élni az életet, de semmi jót nem kihagyni... főleg régen a szép ... (2010.03.22. 13:26) Swinger I
  • kingswinger: Ne szerénykedj... Mintha nem tudnád, hogy mennyire "élem az álmaim"... Teljesen... (2008.07.28. 22:49) Esti public akció...
  • kingswinger: 23-24, de kis tinis, babaarcú... nagy volt a kockázat, hogy valaki szórakozik, de megérte a szilve... (2008.07.26. 11:03) Szilveszterem...
  • Yela: A teázásból már sokmindenre lehet következtetni... :-) (2008.07.23. 09:52) Első bejegyzés - Régi kaland

Perverz nők szülinapjai

kingswinger 2008.07.25. 00:34

Anno még egy vegyesgyümölcsös rágóízről elnevezett erotikus magazinban olvastam 1 erotikus hangulatú szórakozóhelyről, ahol első látogatásomkor mint a klub egyetlen vendégét, egy arra tévedő pár hölgytagja konkrétan, se szó, se beszéd, LESZOPOTT :)))

Kb másfél év elteltével kissé több közöm lett a helyhez, majdhogynem ott volt az irodám, amikor is a pultot támasztván betévedt egy keleties arcú, gyönyörű, ámde visszafogott öltözködésű lány, aki konkrétan a következő kérdést szegezte nekem: jövő héten leszek 25, szeretnék 1 bulit, és a bulira ajcsit tőletek... TUDJÁTOK MIT? - mondom csak nem 25 pasit? A lány szeme felcsillant, azt mondván: HÚÚÚÚ, ELTALÁLTAD, GYERE, LESZOPLAK, ÉLVEZZ RÁ A SZEMÜVEGEMRE... Nem voltam szégyenlős, hátramentünk 1 kis helységbe, ahol remek technikával felfújt, megismertetett franciatudásával, majd ráélveztem a szemüvegére... (meg az arcára is jutott, persze). Nem volt rossz... Nagyon nem... :)

Egy hét múlva megtörtént az ominózus szülinap, ahol a kishölgy persze megkapta az ajándékot cirka 30 pasi személyében, de az őt elkísérő, hasonlóan jókülsejű és jóképességű barátnői sem maradtak le mögötte, és ugyanúgy ünnepeltek, mint az ünnepelt, mindenki nagy örömére ;)

Címkék: szülinap szex lány szopás gangbang bukkake szemüveg spricc

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kingswinger.blog.hu/api/trackback/id/tr76584527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása